Tirsokkaan siteet

Tervehdys pajalta!

Tirsokkaan sidevalikoima koostuu neljästä erilaisesta siteestä. Siteiden pintamateriaali on Murun luomupuuvillaneulos. Neulos on imukyvyltään ja imuteholtaan aivan omaa luokkaansa trikooseen tai joustofroteeseen verrattuna. Neulos ei myöskään sisällä elastaania tai polyesteriä(keinokuitua/muovia), kuten useimmat trikoot ja joustofroteet.

Pikkuhousunsuoja on siteistä pienin ja sopii vuodon loppupäiviin tai vaikka kuukupin kanssa käytettäväksi. Pikkuhousunsuoja on n. 15cm pitkä ja 6cm leveä. Imua pikkuhousunsuojassa on 1 kerros, välissä on pul-kosteussuoja ja alimpana bambujoustofrotee. Bambujoustis pitää siteen hyvin paikallaan vauhdikkaammassakin menossa. Side kiinnitetään reunoistaan kam-nepparilla pikkuhousun haarakiilan ympärille.

Päiväside on 21cm pitkä ja 6,5cm leveä. Siinä on 2 kerrosta imua ja samat materiaalit kuin pikkuhousunsuojassa. Imu on erityisen imuisaa bambuhamppua.

Yöside on 24cm pitkä ja 7cm leveä. Siinä on myös 2 kerrosta imua, mutta päiväsidettä isompi koko takaa sen, että side riittää koko yöksi useimmille käyttäjille. Todella runsaaseen vuotoon suosittelen supersidettä yöksi.

Superside sopii pitkille yöunille, runsaille vuodoille tai vaikka runsaaseen jälkivuotoon. Se on 28cm pitkä ja 7cm leveä ja siinä on 3 kerrosta imua. Supersiteen kanssa saa todella nukkua huoletta, ilman pelkoa ohivuodoista.

Kestositeitä voi käyttää sekä virtsankarkailuun että kuukautisvuotoon. Pikkuhousunsuojaa voi käyttää vaikka kuukupin kaverina lisävarmistuksena. Kestositeiden on todettu helpottavan monilla hiivaongelmaa. Kestoside on pehmeä ja hengittävä vaihtoehto, jos kärsii ihon kutinasta tai muista vaivoista intiimialueella. Synnytyksen jälkeen kestoside voi olla ihanan pehmeä vaihtoehto "kovien" kertissiteiden tilalle.

Loppuun vielä muutamia kuvia viime aikoina valmistuneista siteistä:


Kommentit

Suositut tekstit